Προϊόντα

Και εμείς έχουμε το μυστικό μας!

Βαθιά ριζωμένο μέσα μας κρύβεται και είναι ο τόπος και οι άνθρωποι του. Είναι η Μεσσηνία ο ευλογημένος και γνήσιος χώρος της νότιας Πελοποννήσου με τις όμορφες εναλλαγές του τοπίου και την γλυκύτητα του κλίματος. Είναι οι Μεσσήνιοι κάτοικοι με την παράδοση χιλιάδων χρόνων δεμένοι με την γη τους και την θάλασσα. Από εδώ ξεκινάμε και εμείς να ανακαλύπτουμε την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα των γεύσεων.

Other Products

60 χρόνια παράδοσης, δεν είναι λίγα.

Η οικογένεια ΚΩΣΤΕΑ ακολουθεί από το 1960, μια παράδοση πολλών δεκαετιών, με την ομώνυμη επιχείρηση ποτοποιίας, να παράγει, εξαιρετικά ελληνικά ποτά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του έλληνα καταναλωτή, με σταθερή την ποιότητα και προπαντός την γεύση.
Η ποτοποιία ΚΩΣΤΕΑ είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ούζο και το τσίπουρο, με τις ειδικές συσκευασίες που διαθέτει.
Η εταιρία για να επιτύχει τους μακροχρόνιους στόχους της έχει αναπτύξει το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Ποτών με βάση το ISO 9001:2008 (HACCP) σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Παράλληλα εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις της, αναπτύσσει το δίκτυο πωλήσεων της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προπάντων αξιοποιεί με νέα εμπορικά σήματα το ούζο και το τσίπουρο που παράγει.