Η Εταιρία

Ιστορία

Η ποτοποιία Κωστέας είναι μία τοπική, οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών και ιδιαίτερα των αποσταγμάτων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1960 στην Καλαμάτα από τον Θανάση Κωστέα πατέρα του σημερινού συνεχιστή της οικογενειακής παράδοσης του Παναγιώτη Κωστέα.

Από την αρχή λειτουργίας της, η επιχείρηση, αποτελούσε τον προμηθευτή ούζου Καλαμάτας σε ουζερί, καφενεία, ταβέρνες και γενικά στον χώρο εστίασης. Παράλληλα διέθετε το ούζο της και σε λιανική στον τελικό καταναλωτή μέσα από το παραδοσιακό κατάστημα της. Πέραν του φημισμένου ούζου της τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση επεκτάθηκε και στο τσίπουρο. Αργότερα, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της Μεσσηνιακής Γής αποτέλεσε μια ακόμα επιλογή και πρόταση της Kosteas προς τους πολλούς και πιστούς πελάτες της. Τελευταία, η επιχείρηση εισήλθε και στον κόσμο της οινοποιίας με εμφανή την προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Υποδομή

Η επιχείρηση Kosteas διατηρεί τμήμα παραγωγής και εμφιάλωσης καθώς και τμήμα εξωτερικών πωλήσεων. Διαθέτει ιδιόκτητο κτίριο στην Καλαμάτα όπου στεγάζεται το τμήμα τυποποίησης και εμφιάλωσης καθώς και κεντρικό κατάστημα πώλησης και διάθεσης των προϊόντων της. Επίσης διαθέτει αποθηκευτικό χώρο στα όρια του αστικού ιστού της Καλαμάτας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή γι’ αυτό και δεν εφησυχάζουμε ποτέ. Αφοσιωμένοι στο στόχο μας, τόσο τα διοικητικά στελέχη όσο και το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να βελτιώνουμε καθημερινά όλους τους τομείς εργασίας μας, ώστε να δημιουργούμε και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Πιστοποιήσεις

Για να εξασφαλίσει την άψογη λειτουργία της και την ποιότητα των προϊόντων της, η επιχείρηση, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSO 9001:2008 και H.A.C.C.P. Τα παραπάνω πρότυπα εφαρμόζονται αυστηρά από το προσωπικό της επιχείρησης, το οποίο έχει εκπαιδευτεί άρτια πάνω στην εφαρμογή τους.

  • 2015 Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008
  • 2015 Πιστοποίηση κατά H.A.C.C.P.